Emmylou harris

   netflix nyheter 1 Comments

emmylou harris

Den amerikanska countryartisten Emmylou Harris får årets Polarpris. ”Ingen i populärmusikens historia har sjungit stämsång som Emmylou Harris”, lyder en av motiveringarna. First Aid Kit hyllar pristagaren och har skrivit låten ”Emmylou” som en hyllning till henne. ”Jag hörde den för första gången i en affär. Man kan inte berätta historier utan att se tillbaka, för utan att se tillbaka kan man aldrig säga vart historierna tar vägen. I varje berättelse, i alla fall i de bra, finns en vändpunkt. Och ofta är det där den riktiga berättelsen börjar. För Emmylou Harris var den punkten när Chris Hillman såg henne sjunga på ett. Emmylou Harris återvände därefter snart till att uppträda igen, nu som en del i en trio med de lokala musikerna Gerry Mule och Tom Guidera. En kväll råkade medlemmar ur countrygruppen The Flying Burrito Brothers vara bland publiken, inklusive den förra Byrds-medlemmen Chris Hillman, som tagit över bandet efter  ‎Biografi · ‎Diskografi.

Emmylou harris - Uppsalas vstra

Hårda kritiken mot Danny Saucedos inlägg. Hittar man rätt låt funkar det. Tidigare i sommar turnerade hon med John Mellencamp och i höstas uppträdde hon på en ambulerande flyktinggala ihop med bland andra Steve Earle, Robert Plant och Buddy Miller. Beställ Expressen som taltidning. Patti Smith och Kronos Quartet Strax därefter följer en urstark, robust Red dirt girl och lite senare en skön Sweetheart of the rodeo, två låtar som Emmylou Harris har skrivit själv. Kommentera Logga in för att kommentera.

Emmylou harris Video

The Very Best Of Emmylou Harris

Emmylou harris - Clara's restaurang

Följande år medverkade hon på Willie Nelsons album Teatro , även det producerat av Lanois. Utmaningen är att fortsätta hitta dessa låtar och en ännu större utmaning är att skriva dem, säger hon. Albumet, som hamnade på topp-tio-listorna i flera länder, följdes av en turné i Europa och Nordamerika under maj och juni Patti Smith och Kronos Quartet Turnén gav upphov till livealbumet Real Live Roadrunning. emmylou harris